Forside
FHI
Badminton
Billard
Bordtennis
Fodbold
Gymnastik
Håndbold
Kondi
Seniormotion
Svømning
FHI vedtægter
Æresmedlemmer
Booking mødelokale Flønghallen
Flønghallen
Hedehushallen
Afdelings regnskaber
HTK Idræts politik
Vision Fløng 2011
Caféen Flønghallen
Arkiv
Fodbold - Nyheder
FHF stopper samarbejde med FC Roskilde
Skrevet af Nina Strøm d. 11/3-16
Kære Trænere, ledere, forældre og spillere i FHF
Efter mange overvejelser samt justeringer af samarbejdet med FC Roskilde igennem årene, har vi i bestyrelsen besluttet at stoppe samarbejdet.

Store ændringer er sket, siden vi i sin tid tiltrådte samarbejdet, dengang var der 3 moderklubber og flere samarbejdsklubber. I dag har to af moderklubberne valgt at trække sig ud af FC Roskilde samarbejdet, en ny samarbejdsklub er kommet til. Reelt betyder det at RB er den eneste moderklub i FC Roskilde konceptet og derved også den eneste klub vores spillere bliver medlem af ved skift. Det at der er færre klubber betyder at RB har FC Roskildes 2. hold og vil medføre at flere marginal spillere vil blive udtaget til RBs førstehold. Spillere som med fordel kunne blive i FHF og det sociale fællesskab de har med kammerater hos os.

Det har længe været et ønske at det ville give spillerne i FHF en super chance for at blive trænet efter den linje der er udstukket fra DBU. Hos os kaldt den grønne linje. Vi havde håbet at det ville medføre, at FHF ville blive en aktiv spiller i samarbejdet, at vores trænere samt flere ungdoms årgange kunne profilere og udvikles i samarbejde med den stærke træner stab der er i FC Roskilde. Seneste sidste år lavede vi ændringer i samarbejdet, der ville betyde at dele af træningen ville foregå på vores baner, at info møder for forældre vedr. udtagelse ville foregå hos os. Det har dog nu igen, vist sig at FC Roskilde ikke har kunne honorere dette. Vores oplevelse er klart at det har haft store konsekvenser i vores ungdoms afdeling, hvor årgange er blevet splittet mere end forventet.

Vi har fuld forståelse for at de bedste spillere skal udvikles, men det er vigtig for os, at det kun er de bedste der får chancen, så vi stadig skaber rammerne for den brede klub vi er med de dygtige trænere vi har til rådighed.

FC Roskilde er stadig velkommen i FHF, det vil forhåbentligt være naturligt for dem at scouting også foregår hos os. Men vi har brug for de rammer der er udstykket fra DBU, så vi sikre at overgangene er optimale for spillere, forældre og FHF. Det at vi træder ud af samarbejdet, vil betyde at vi ikke automatisk sender spillere til træning i FC Roskilde, men at der skabes mulighed for at de bedste spillere har en bredere vifte af klubber der kigger på dem.

Der ud over har samarbejdet tidligere kastet et sponsorat af, dette sponsorat er nu ophørt og betyder at der ikke er en økonomisk gevinst til ungdommen i FHF.

Vi er klar over at der er meget blandede følelser i FHF vedr. FC Roskilde samarbejdet samt at nyheden derfor vil blive modtaget meget forskelligt hos jer. Vi i bestyrelsen er dog klar til at stå til mål for vores beslutning.

Tidligere nyheder fra Fodbold

Overskrift Dato
Find FHF på Facebook 11/3-16
Mod fælles mål 11/4-12
Sidste nyt
FHI - Generalforsamlinger og Delegeretmøde 2018
Gymnastik - FHI Gymnastiks cheerleaders. Vi er stolte
FHI - Generalforsamlinger og Delegeretmøde 2017
Æresmedlemmer - Æresmedlemmer 2017
FHI - Cafeen i Flønghallen
Fodbold - FHF stopper samarbejde med FC Roskilde
Fodbold - Find FHF på Facebook
Caféen Flønghallen - Generalforsamling Cafeen 18. marts 2016
FHI - Fløng-Hedehusene Kondi 25 års jubilæum
Vision Fløng 2011 - Vision Fløng 2015
SPONSORER